Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Κουϊζ: Τι τους πονάει;

Για μια ακόμα φορά είδε το φως της δημοσιότητας «παραπολιτικό σχόλιο» γνωστών- αγνώστων με στόχο τον επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου» και δημοτικό σύμβουλο Κώστα Ροκονίδα . Για τους δικούς τους λόγους σύμβουλοι, «μυστικοσύμβουλοι», «παρατρεχάμενοι», «μεροκαματιάρηδες» της δημοτικής αρχής και τα συμφέροντα που είναι ταυτισμένα μαζί τους, ξερνάνε τη χολή τους . Να έχουν όμως υπόψη τους ότι την διαμορφωμένη εκτίμηση του παριανού λαού για τη δημοτική αρχή και την παράταξη μας, δεν θα την αλλάξουν με αυτό τον τρόπο, ούτε θα
προσδώσουν ασφάλεια στην ανασφαλή τους θέση. Το μόνο που πετυχαίνουν είναι να εξοργίζουν ακόμα περισσότερο τους παριανούς πολίτες με τη γύμνια των επιχειρημάτων τους.
Η τακτική της επίθεσης σε μέλη και στελέχη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και του ΚΚΕ δεν είναι για μας πρωτόγνωρη και για αυτό δεν μας ξαφνιάζει. Είναι παλιά τέχνη όλων αυτών, που όταν νοιώθουν πως «κινδυνεύουν», όταν θέλουν να κρύψουν την πολιτική τους και τα αντιλαϊκά της αποτελέσματα, προσφεύγουν στις μεθόδους του «γκαιμπελισμού» .
Δεν γνωρίζουμε αν αυτή η τακτική αποτελεί επιλογή του δημάρχου ή πρωτοβουλία της «αυλής» του . Αν όμως δεν υιοθετεί ο ίδιος την τακτική των κατάπτυστων σχολιασμών της πλάκας, την χωρίς πολιτικά επιχειρήματα αντιπαράθεση, τότε είναι υποχρεωμένος να την καταδικάσει .
Το περιμένουμε, χωρίς να ξεχνάμε βέβαια, πόσες φορές κάτι τέτοιο επαναλήφθηκε επί θητείας του.