Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Δεν έχουν θέση στη χώρα μας οι ΝΑΤΟϊκοί μακελάρηδες

Να πάρουν μέρος στις κατά τόπους κινητοποιήσεις που θα οργανωθούν από το αντιιμπεριαλιστικό φιλειρηνικό κίνημα, καλεί τα μέλη της και όλους τους απόστρατους η Κίνηση για την Εθνική Αμυνα (ΚΕΘΑ), εναντίον της κυβερνητικής επιλογής παραχωρεί ελληνικό έδαφος και υποδομές σε ξένα στρατεύματα για τη ΝΑΤΟϊκή άσκηση «Noble Jump» που θα γίνει στη γειτονική Ρουμανία. Υπογραμμίζοντας ότι «πρόκειται
για μία ακόμη βαθύτερη εμπλοκή της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, με ολέθριες συνέπειες για τους λαούς» και «η ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ είναι τεράστια».
Αναφέρει συγκεκριμένα:
«Το ΝΑΤΟ στο πλαίσιο του ανταγωνισμού του με τους άλλους ιμπεριαλιστές για τον έλεγχο πλουτοπαραγωγικών πηγών και των δρόμων διακίνησης του εμπορίου, εντείνει την πολεμική προετοιμασία του και διοργανώνει τις επόμενες μέρες άσκηση "Noble Jump" στη γειτονική Ρουμανία.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, εφαρμόζοντας κατά γράμμα τα μνημόνια που έχουν υπογράψει οι προηγούμενες ελληνικές κυβερνήσεις, παράλληλα με την όποια συμμετοχή των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στην άσκηση, παραχωρεί ελληνικό έδαφος και υποδομές προς τα ξένα στρατεύματα, προκειμένου να προωθηθούν στον τελικό προορισμό τους.
Ο λαός μας έχει σχετικά πρόσφατη πείρα από την διέλευση ξένων στρατευμάτων μέσα από την χώρα, που συνέβαλλαν στον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας! Από την άλλη πλευρά τα στρατευμένα παιδιά της χώρας και τα στελέχη των Ενοπλων Δυνάμεων δεν επιτρέπεται να γίνονται συνοδοί - θεραπαινίδες των νατοϊκών μακελάρηδων στο Ελληνικό έδαφος, ούτε έχουν καμιά δουλειά εκτός συνόρων! Μόνη αποστολή τους είναι η υπεράσπιση των συνόρων και η προστασία των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας»